Ako pročitate sljedeće odlomke, podijelit ću s vama moje savjete kako na jednostavan način pronaći dominantnu ženu.
Izbjegavajte ove web stranice …
Većina muškaraca koji traže vezu s “femdom” započet će pronalaskom članstva na web stranicama za rodonačelnike. Uštedite svoje vrijeme i novac. Ne mogu govoriti za svaku stranicu, ali velika većina ima lošu reputaciju. Vjerovali ili ne, postoji ogroman broj muškaraca poput vas. To znači da su stranice za njega postale izuzetno skupe. Najjeftinije članstvo koje mogu naći je 55 dolara mjesečno! Nisu samo cijene koje bi vas trebale odložiti. Jednom kada se pridružite tim web-lokacijama ustanovit ćete da imaju vrlo malo članova.
Web-lokacije kojima se možete pridružiti besplatno …
Za svakog muškarca koji želi biti rogonja uvijek bih – uvijek savjetovao da se pridruži popularnoj zajednici za odrasle. Zašto? Pa, bolji nude novi članovi. Na taj način možete mu dati besplatno probno trčanje. Pogledajte da li vam se sviđa I ne samo to, već na tim mjestima ima veće populacije od većine malih zemalja. Neki imaju više od 10 milijuna registriranih članova.
Kako pronaći dominantne žene …
Jednom kada napravite svoj besplatni račun na takvoj usluzi, htjet ćete znati kako pronaći dominantnu ženu. Lako. Napišite u tekstu svog profila da želite stupiti u vezu s rogonjom. Sada samo idite na stranicu “pronalazača ljudi” i potražite lokalne žene. Počnite slati zahtjeve prijatelja. Većina ljudi koji vide vaš zahtjev prvo će provjeriti vaš profil. Ako vaš profil glasi “Želim biti u vezi s rogonjom, zato me molim kontaktirajte ili prihvatite moj zahtjev za prijatelje ako i vi to želite”, tada sastavljate popis lokalnih ženskih prijateljica koje će vas smatrati rodu.
  —

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *