Mladi i dečki ne shvaćaju u što su uključeni jer vide sliku nekoga s kime žele izaći i možda razgovaraju s njima jednom telefonom, a nisu svjesni da su ti takozvani izlazi za nešto drugo.
Ima puno lijepih stranaca, ali ne vrijedi kockanje otkriti je li onaj koga sretnete dobar ili loš. Devetnaestogodišnja djevojčica otišla je na slijepo sa sastankom s nekim koga je upoznala putem internetske stranice za upoznavanje i rekla je da je to bila najgora noć u njenom životu.
Umjesto da vozi svoj automobil, pokupio ju je i rekao joj da idu u restoran, ali umjesto toga, izveo ju je u šumu. Bilo je mračno i hladno i prestravljena je. Stalno je govorio da joj želi pokazati nešto.
Kad je zaustavio automobil na zapuštenom šumovitom predjelu, izašao je, zgrabio vrpcu, izvadio je iz automobila i stavio joj ruke u njezina leđa. Dodirnuo joj je usta tako da nije mogla vrisnuti, a oči ne bi vidjela što se događa.
Želio je da se uplaši i doista jest. Držao joj je nož za grlo i rekao joj da će joj se pokušati boriti ako se pokuša boriti protiv njega. Silovao ju je iznova i iznova i tukao je do nesvijesti.
Ugledao je prednja svjetla iz drugog automobila i mislio je da je mrtva, pa je ušao u svoj automobil i odjurio. Došla je i uspjela se popeti tamo gdje ju je automobil ugledao, a prolaznici su je odveli u bolnicu. Policajci su je ispitivali i rekla im je njegovo ime, internetsko mjesto za upoznavanja gdje ga je upoznala, ali kad su provjerili njegov profil, nije ni koristio svoje pravo ime.
Imala je sreće jer je iz nekog razloga drugi automobil došao u isti šumoviti kraj i spasio joj život. Bila je miljama niotkuda i vjerojatno je ne bi uspjela krenuti pješice jer je bila hladna, teško je ozlijeđena i nije imala cipele. Lijepo je što su dvoje tinejdžera tražili privatno mjesto kako bi se pretvorili u heroje za ovu djevojku.
Rekla je da nikad neće zaboraviti horor te noći i zahvalna je što je dobila drugu priliku u životu. Slijepi datumi su opasni, radije to je prijatelj koji želi da se sastanete s nekim koga nikad niste upoznali ili s nekoga s internetskog mjesta za upoznavanje.
Vaša je najbolja šansa da pronađete datum iz snova otići u vašu lokalnu službu za upoznavanje. Oni su ugledni, pokreću provjere posla i traže da se njihovi članovi osobno upoznaju.
  —

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *