Internetsko druženje u početku se može činiti drastičnim (a možda i rizičnim) korakom. Ali postoje stvari koje možete učiniti da povećate svoje šanse za uspjeh, a pritom smanjite rizik.
Prvi korak prilikom ulaska u zajednicu internetskih izlazaka jest prevladati od ideje da je ono što radite čin očaja.
Zapravo, milijuni su već napravili skok u internetsko druženje kao način za pronalaženje veze. Prema anketi CBS News, šest posto neoženjenih korisnika interneta otišlo je na sastanak s nekim koga su upoznali putem interneta, a 42 posto poznaje nekoga tko ima.
Među svim anketiranim korisnicima interneta 1 posto ih je izjavilo da su se vjenčali zbog internetskog sastanka, a 16 posto kaže da poznaje par koji ima. Punih 58 posto njih smatra kako je upoznavanje putem interneta jednako sigurno ili sigurnije od susreta u barovima ili noćnim klubovima. ,
Naravno, ne moraju svi koji sudjeluju na mrežnim stranicama za pronalaženje utakmica tražiti doživotnog partnera. Neki samo žele učiniti život malo zabavnijim. Pomoću internetskih izlazaka možete saznati puno o osobi (i njihovim namjerama) prije nego što ikad krenete na sastanak. To je učinkovit način otklanjanja onih ljudi s kojima ne želite provoditi vrijeme i pronalaska više onih koje radite.
Kako naši životi postaju sve ovisniji o tehnologiji umjesto kontakta licem u lice, ima smisla da se na ovaj način uspostavlja sve više i više ljubavnih veza.
Osobito se žene mogu osjećati osnaženijim odlukom da se upuste u svijet internetskih izlazaka. Internet vam omogućuje da imate kontrolu prije uspostavljanja prvog kontakta, a ugledne, uspostavljene internetske stranice imaju uspostavljen cijeli sustav koji vam omogućava da se dovoljno dobro upoznate prije nego što se ikada sretnete licem u lice ili čak podijelite bilo koji od vaše osobne kontakt podatke.
Anonimnost internetskog upoznavanja jedna je od njenih najboljih osobina, ali može biti i jedna od njenih najgorih. Budući da je internetsko druženje toliko anonimno, možda otkrijete da potiče određeni stupanj pretjerivanja (ili potpuno laganja). Kada nekoga sretnete na mreži, uzmite zrno soli sve što kaže ili imajte na umu da se osoba možda skriva bilo što, od ženidbe do kaznene prijave. Koristite zdrav razum i ostanite iza vlastitog zida anonimnosti sve dok niste sigurni da ste spremni susresti se licem u lice.
Da biste povećali svoje šanse za uspjeh, pokušajte prvo s velikim i većim etabliranim internetskim stranicama za upoznavanje. Ove web stranice, kao što su eHarmony.com, Yahoo Personals i PerfectMatch.com imaju više cjelovitih sustava za zaštitu vašeg identiteta. Osim toga, vjerojatno ćete naći više članova za odabir, kao i više aktivnosti članova.
Ako pretražite Google, pronaći ćete dosta web stranica za upoznavanja koje oglašavaju besplatno članstvo. Ali ovdje ćete htjeti biti oprezni. Na nekim od ovih manjih, besplatnih web mjesta, može biti teško pronaći potpuno predstavljene usluge članova, od kojih su neke postavljene kako bi se zaštitili.
Umjesto da tražite besplatna web mjesta za upoznavanja, možda biste pokušali sudjelovati u besplatnoj probnoj verziji na četiri najbolje ili pet web lokacija (istovremeno). Tada možete odlučiti koja od ovih web lokacija je prava za vas, barem do točke u kojoj možete opravdati trošenje mjesečnih članarina.) Mjesečne naknade variraju, ali prosjek je oko 25 dolara mjesečno, tako da je sigurno nije pretjerano, pogotovo ako ste pronašli stranicu koja je baš za vas.
Često možete dobiti popust plaćanjem članarine nekoliko mjeseci unaprijed. Kad prvi put započnete, isprobajte besplatno probno razdoblje, a zatim prijeđite na mjesečnu naknadu sve dok niste sigurni da ste odabrali pravu zajednicu.
Drugi sjajan način pronalaženja najprikladnijeg mrežnog mjesta za povezivanje partnera je pitati svoje prijatelje o njihovom iskustvu s uslugama upoznavanja ili forumima. Možda ćete biti iznenađeni kada otkrijete koliko je vaših prijatelja aktivnih u zajednici internetskih druženja.
Najvažnije je zabaviti se i obratiti pažnju na sve što se ne osjeća ispravno. Čak i ako ne pronađete utakmicu napravljenu na nebu tijekom vaših internetskih avantura upoznavanja, jednostavno možete pronaći neka prijateljstva koja traju cijeli život.
  —

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *