Otkrivanje da vas partner vara može biti vrlo pogubno. Ako odmah ne poduzmete mjere, možete pričekati da vas uhvate ili želite da vas uhvate. Međutim, čineći to, nikad nećete znati je li vas partner zaista varao ili ne.

Da biste znali da li vas partner vara, važno je da im date točne odgovore. Dakle, ako vam partner kaže da vas ne vara, trebali biste mu reći da niste zadovoljni ovim odgovorom.

Problem s izgovaranjem pogrešnih odgovora na pitanja je taj što bi vaš partner to mogao shvatiti kao vašu iskrenost i mogao bi na kraju povrijediti vaše osjećaje. To je razlog zašto biste trebali naučiti znati da li vas partner vara kako biste spasili svoju vezu.

Ako se vaš partner razljuti kada vam postavlja pitanja o varanju na vas, onda su velike šanse da vas varaju. Zapamtite da bijes ne bi trebao biti jedino što vas ljuti. Ako se vaš partner jako naljuti kad im postavite pitanja o tome da li vas varaju, to znači da vas varaju.

S druge strane, ako bi vaš partner bio zaista sretan kada bi znao da vas ne varaju, tada postoji velika vjerojatnost da vas ne varaju. Vaš bi partner osjećao ljubav prema vama ako bi vas prevario. Stoga, da biste znali znati da li vas partner vara, morate osjećati i ljubav prema svom partneru. Ako vas partner vara, to znači da nemaju iste osjećaje ljubavi kao vi. ih. Stoga im morate dati istu količinu ljubavi koju dajete i sebi. Ne biste trebali ništa skrivati ​​od svog partnera kako bi mogao razumjeti vašu ljubav prema njoj.

Ako ne dobivate prave odgovore od svog partnera, onda je vrijeme da se suočite s njima i pitate kako vas varaju. U ovom trenutku imat ćete više dokaza o varalim navikama vašeg partnera kako biste to mogli prekinuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *