Većina muškaraca iskoristila bi priliku da vara svoju djevojku, kao što bi i svaki drugi muškarac imao aferu, ali postoje neki muškarci koji smatraju da je varanje pogrešno. Siguran sam da osjećaju da žena, čak i ako vara, treba biti sretna, a to je samo on koji može riješiti.

Problem s tim je što ne treba gledati na varanje zbog emocionalnog stanja svog ljubavnika. Ne biste trebali tražiti varanje jer je vaš ljubavnik nesretan ili tužan. Umjesto toga, trebali biste biti u potrazi za varanjem jer je vaš partner previše opsjednut i želi imati novog ljubavnika, a vi ste savršena osoba.

Kad varate, na to će utjecati samopoštovanje vašeg ljubavnika i ona će pomisliti da ona ne zaslužuje imati vas i da biste trebali biti njezin ljubavnik svih ovih godina. Također ćete izgubiti samopouzdanje i svoju sposobnost privlačenja drugog muškarca.

Ovdje morate shvatiti da svoje stvari morate urediti. Nikada ne možete osvojiti srce svog ljubavnika ako prvo ne dobijete svoje. Ako mislite da je ona labava žena i jednostavno vas neće smatrati dostojnim njezine ljubavi, tada biste trebali izbjegavati zavaravati sebe.

Možda vas jako voli, ali morate joj pokazati da vam je stalo do nje i da je i vi volite. Inače biste mogli osjetiti ljubomoru i uskoro ćete se osjećati isto kao i njegov ljubavnik, jer će vas osjećaji natjerati da napravite isto kao i on.

Vaši postupci će imati velik utjecaj na vašeg ljubavnika i ako nastavite biti sebični, razmišljajući o sebi i onome što želite, tada biste trebali izbjegavati raditi stvari koje naštete vašem ljubavniku. Ona neće moći pronaći pravu ljubav i kad učinite stvari koje možda nisu u redu, stvarno će joj naštetiti.

Morate shvatiti da ste osoba koju ona voli i kojoj treba u vlastitom životu. Ništa ne može promijeniti tu činjenicu i s tim se mora suočiti.

Također, ako ste se spremni obvezati na korektnu vezu, tada ćete se njih dvoje morati dogovoriti o svemu. Oni bi se trebali prikladno brinuti jedni o drugima, tako da se njihov ljubavnik osjeća brižno i voljeno za onog tko je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *